PicsArt_1393369787232

Yota , rusul cu doua fete, a fost descoperirea zilei. In prima zi de targ mi s-a parut exotic telefonul curbat de la LG. Astazi am reusit sa ajung la standul celor de la YotaPhones si rectific: telefonul rusesc cu doua ecrane e mult mai spectaculos.

Nu e o idee noua, inteleg ca cei de la Samsung s-au mai jucat cu doua ecrane, dar rusii par hotarati sa persevereze. Pe scurt, telefonul are pe o parte ecranul normal, iar pe cealalta parte un display pe baza de cerneala. Ratiunea?Poti sa citesti sau sa folosesti diverse aplicatii in alb si negru fara a mai pune in functiune ecranul consumator de energie. Poti sa-ti verifici mail-urile, notificarile sau orice altceva in timp real fara sa-ti activezi telefonul. Chiar daca bateria moare, ultimele informatii pot fi vazute pe ecranul alb-negru. De altfel, producatorii promit o autonomie de 50 de ore. N-ar fi rau. Telefonul functioneaza pe Android si costa in jur de 500 de euro.

Parerea mea este ca e un telefon inca in faza de experiment. E o idee geniala dar mai e de lucrat la aspectul telefonului si la performante. Oricum, eu pariez ca la anul vom avea in standurile de la Barcelona mult mai multe telefoane cu double screen de la toti marii producatori.

yota 3

PicsArt_1393369736648

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit