fata

MWC Barcelona 2014 in prima zi. Ca o vitrina cu cupcakes pe care pui nasul si se abureste geamul. Cu produse noi si vechi, inutile sau revolutionare. Prima zi e intotdeauna ametitoare. Ai senzatia ca esti in bazarul din Istanbul si la fiecare colt ai cate ceva de descoperit.

N-am reusit sa vad destul. Cu toate acestea, senzatia mea este ca e un an al improvement-ului. Multe telefoane la a 2 a sau a x a generatie. Reloaded. Evident, anul acesta, cu filmare 4 k si cu posibilitatea de zoom in imagine. Sony Xperia Z 2 este unul dintre acestea. E impresionant ce poate face, dar si mai interesant, e ca va ramane cam la acelasi pret cu predecesorul sau, adica vreo 600 de euro.

xperia

Un alt telefon care atrage atentia e cu siguranta LG g Flex. Forma curbata il transforma intr-o aparitie exotica. Interesanta este explicatia pentru care s-au gandit producatorii la aceasta forma: telefonul sa ia forma fetei vorbitorului si a ecranului de cinema in momentul in care vizionezi un film.

PicsArt_1393294719869

Nokia a scos anul acesta telefonul cu sistem de operare Android. E un telefon de 50 de dolari care probabil se va vinde bine din ratiuni economice si nu de performanta. Nu ai acces la Google Play, ci doar intr-un magazin de aplicatii Nokia.

NOkia

Intel ca de obicei, ramane inside, oarecum in afara luminilor rampei pe care le alimenteaza. Procesoare mobile, extrem de puternice, urmeaza sa apara anul acesta si sa aduca odata cu procesarea de 64 de biti toate facilitatile cu care eram obisnuiti pana acum pe laptop.

PicsArt_1393294795865_resized

Anul trecut a fost nebunia Smartwatch-urilor. Anul acesta e musai sa ai bratara – Smartband. Asa cum n-am inteles utilitatea ceasurilor, nu ma convinge nici un dispozitiv care sa-mi numere scarile urcate sau km alergati. In ceea ce priveste ceasurile destepte, sincer, ma asteptam sa evolueze mult la capitolul design. Nu s-a intamplat asta la niciun producator. Prin urmare, voi fi cumparator cu acte in regula abia in momentul in care Smartwatch-ul va arata mai bine decat ceasul meu de la mana.

smart bratari

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maine mai cercetez si revin. Pana atunci va invit la un mobile dance la Barcelona.

20140224_145501_resized

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit