Media Toolbox Training. Tot ce spui poate fi folosit impotriva ta! Nu te nasti, devii un vorbitor bun. Creierul uman incepe sa lucreze in momentul nasterii si se opreste in momentul in care…ne ridicam in picioare sa vorbim in fata unui public. 

Media Toolbox Training te ajuta sa te pregatesti sa depasesti teama de a vorbi unei audiente. Comunicarea cu media, discursurile, prezentarile sunt inevitabile la un moment dat in cariera oricui. Pentru ca ceea ce spuneti ar putea fi vazut, auzit, citit de mii de oameni, e bine sa spuneti cum trebuie ceea ce aveti de transmis.

Arta vorbitului se invata ca orice altceva. Trebuie timp si exercitiu. Cum poti fi la inaltime? Pentru inceput cu un mesaj clar, simplu si usor de inteles. Apoi, poti fi increzator si relaxat.

Care este diferenta dintre un comunicator bun si unul foarte bun? Comunicatorii fantastici sunt cei care se distreaza facand asta. Cei care sunt in fata unei audiente si spun: Nu exista un alt loc in care mi-as dori sa fiu in acest moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit